TRX

A TRX egy hordozható funkcionális tréning eszköz, mellyel erőt, egyensúlyt, hajlékonyságot és az ún. core izmok stabilitását tudod fejleszteni.
Az eszközt az amerikai haditengerészet elit csapata fejlesztette ki, amit először a katonaságon teszteltek, napjainkra viszont már a fitnesz vilàgban az egyik legkedveltebb eszköz.

 • rendkívül széles felhasználhatóság, erőt és állóképességet fejleszt egyszerre
 • folyamatosan dolgoznak a stabilizáló izmok
 • férfiak, nők egyaránt használhatják fittségi szinttől függetlenül
 • változatos, élvezetes edzést tesz lehetővé
 • mivel számtalan szögben végezhetők a gyakorlatok, ezért az izolált mozdulatokkal szemben sokkal több izomrostot stimulálnak
 • esztétikus, funkcionális izmokat fejleszt, továbbá rendkívül intenzív edzést tesz lehetővé, ezáltal felpörgetve az anyagcserét.

FREEK STEP

Ha szeretnéd kipróbálni a koreografált edzéstípust, de nem vágysz bonyolult elemekre, itt a helyed!
Ezen az órán egy zsírégető, kardio jellegű edzésben lesz részed, amelyen a modern step alaplépéseiből építünk fel egy táncos koreográfiát.
A zene, a hangulat, az együtt tàncolàs biztos, hogy magàval ragad ès ha kitartó vagy imàdni fogod!
A koreográfia betanítása sok ismétléssel történik, nincs megállás a steppadon, ezzel érjük el a tökéletes kardio hatást, a szuper kalóriaégetést!

SZENIOR EDZÉS

A szenior torna preventív (megelőző) hatása mellett a mozgás gyógyító erejét is előtérben kell helyeznünk.
Fontos, hogy a mozgás megszokássá váljon, beépüljön a mindennapi életünkbe!
Soha sem késő elkezdeni a sportolást!!!!

MOZGÁS=ÉLET ÉLET=MOZGÁS

A renszeres Szenior edzés pozitív hatásai:
 • a csontritkulás megelőzhető, mértéke csökkenthető
 • a szív- és érrendszeri betegségek megelőzhetőek
 • erősödik a szívizom, javul a szívfunkció
 • vérnyomásra jótékonyan hat
 • csökken a vér triglicerin és LDL koleszterin szintje, növekszik a jótékony HDL szint, ezáltal megóv az érelmeszesedéstől
 • növeli az átlag élettartamot
 • a tüdőre, a légzőizmokra jótékonyan hat
 • az izületekre pozitívan hat
 • az inzulinrezisztencia megelőzhető
 • a daganatos betegségek kialakulásának az esélye nagymértékben csökken
 • a közösségbe való tartozás növeli az önbizalmat, barátságok alakulhatnak ki
 • a depresszióra való hajlam csökken

SZENIOR ÖRÖMTÁNC

MOZGÁS - ÖRÖM - AGYTORNA

A foglalkozásokon a világ minden tájáról, különböző korszakokból és kultúrákból származó dallamok csendülnek fel.
A koreográfiák egyszerűek, könnyen követhetőek, ezért tanulásuk élvezetes és sikerélményt ad a résztvevőknek. Nincsenek hirtelen mozdulatok, gyors forgások, ugrások, csak olyanok, amiket bárki könnyedén el tud táncolni. 
A lépéskombinációk memorizálása viszont igazi agytorna, hiszen nemcsak az adott pillanatban táncolt lépést, hanem már a következő figurát is észben kell tartani, miközben a zene ritmusára, az irány- és partnerváltásokra is végig koncentrálnunk kell.
Ezen a táncórán lehet hibázni, itt az örömön van a hangsúly, nem a tökéletes kivitelezésen.
 A foglalkozáson táncolunk páros táncokat, sortáncokat, körtáncok, kontratáncokat és ülőtáncokat is. Itt mindenkinek van kedvence, hiszen nagyon változatos, sokféle stílusú táncot tanulunk. 
A rendszeresen végzett mozgás elengedhetetlen az idősödő emberek életében, ehhez az egyik legjobb választás a Szenior Örömtánc!

POWER STEP

Ez egy olyan intenzív kardio-àllókèpessèget fejlesztő edzésforma, ahol kombináljuk a modern stepaerobic alaplépéseit a saját testsúlyos funkcionális erősítő elemekkel.
Amellett, hogy biztos, hogy minden stresszt kiadsz magadból, fejlődik a koncentrációd, a mozgáskoordinációd, az egyensúlyod, a testtudatod.
Egyszerű lèpèsekből ès erősítő gyakorlatok elemeiből egy koreográfia elsajátítása a cél úgy, hogy közben folyamatosan mozgásban vagyunk, ezzel biztosítva a szervezetnek az àllandó terhelést. 
A koreográfiában dominálnak a nagy izomcsoportokra kiterjedő erősítő elemek (guggolás, kitörés,plank..), ami kitűnően formálja a problémás testrészeket (comb, fenék)is.
Tökèletes zsírègető edzès, a magas kalóriafelhasznàlàs garantàlt!

TOTAL BODY

A Total Body egy rendkívül hatékony, sokoldalúan fejlesztő, általános kondíció, erőt és állóképességet fejlesztő tréning, amely segítségével formás izmokra és szép alakra tehetsz szert.
 A cél a test teljes izomzatának átmozgatása. Az edzés során változatosan kombináljuk az állóképességet, az erőt és a koordinációt fejlesztő gyakorlatokat.
Könnyen követhető az edzés, mert nincs koreográfia, csak a gyakorlatok helyes végrehajtására kell koncentrálnod!
Az órán használt eszközök és a gyakorlatok változatossága garantálja, hogy mindíg élvezhető, hatásos edzésben lesz részed!

NORDIC WALKING

A nordic walking nemcsak egy sport, hanem egy életérzés.
A szabadban, gyönyörű erdei környezetben töltött idő, eleve simogatja a lelkünket.
Ehhez adódik hozzá a kíméletes Nordic Walking edzés, aminek a helyes technikája néhány óra alatt elsajátítható! 
Ez a speciális botokkal végzett, egész testet megmozgató mozgásforma valamennyi korosztály számára lehetőséget kínál az állóképesség fejlesztéséhez.
Kifejezetten ajánlott túlsúlyosoknak, az idősödő korosztálynak, vagy azoknak akik egy egészségmegőrző tréningen szeretnének részt venni.
Az edzésre nordic walking botot korlátozott számban tudok biztosítani!Próbàld ki, érezz rá, élvezd a szabadságot úgy, hogy közben a test minden izma aktivizálódik!

SZEMÉLYI EDZÉS

Elégedetlen vagy az alakoddal?Fogyni szeretnél, de nem tudod, hogyan kezd el? Formásabb, izmosabb alakra vágysz? Szeretnél szakember segítségével, jó hangulatban edzeni?

..Akkor neked való a személyi edzés!
Segítünk, hogy elérd a célod, egy olyan egyénre szabott életmód- és mozgásprogram tervezésével, amelynél figyelembe vesszük a fizikai adottságaidat, egészségi állapotodat, személyes céljaidat és igényeidet. Munkánk során elsősorban az egészség megőrzésére, a mozgás megszerettetésére helyezzük a hangsúlyt. Célunk, hogy egy irányt mutassunk a helyes, egészséges és sportos életmód felé!

Mit tudunk nyújtani Neked?

 • fizikai állapotfelmérés
 • személyre szabott edzésprogram
 • folyamatosan kontrollált szakszerű edzésvezetés
 • havonta elvégzett tesztelésekkel a fejlődés nyomon követése
 • pulzus kontrollált, hatékony, preventív edzések
 • táplálkozási tanácsok
 • ösztönzés, bíztatás, motiváció